Reménység esték

Ez az a nap! Reménység Esték – ONLINE ima és dicsőítés (az A38 hajóról, de a hajóra nem lehet belépni, csak a videó közvetítés lesz)
2020. március 16., 19:30-22:00
Pintér Béla, Hanna Projekt, Prazsák László
Egyházi vezetők igei üzeneteivel, Pataky Albert, Szeverényi János Evangélikus lelkész, László Viktor Ez az a nap! Alapító

Várunk hétfő este a MONITOROK ELŐTT minden testvérünket a Kárpát-medencéből és az egész világról, bárhol is élsz, egy közös imádságra és dicsőítésre!

Az egyik legjelentősebb nemzeti ünnepnapunk után, március 16-án este 19:30-tól 22:00 óráig online dicsőítő és ima alkalmat tartunk, melyet Facebook és YouTube oldalunkon, valamint honlapunkon élőben közvetítünk. A rendhagyó esemény célja, hogy akár több tízezer lélek kapcsolódjon össze a Kárpát-medencében határok nélkül ebben a rendkívüli helyzetben. Hisszük, hogy Isten reményteljes jövőt készít nekünk! (Jeremiás 29,11)

Minden eddiginél nagyobb összefogásra van szükség, ezért közös imádságra hívunk mindenkit. Az alkalmat egyben a július 18-i Stadion 2020 rendezvényünk széleskörű közös közbenjáró imádságának is szánjuk.

Terveink szerint a veszélyhelyzet időszakában minden hétfőn, azonos időben hasonló estéket tartunk. Eseményünk a helyszínen NEM NYILVÁNOS, csak zenészek, szolgálók, meghívott egyházvezetők és lelkészek vesznek rajta részt, de hívunk mindenkit, hogy online felületeinken kövesse, ossza meg ismerőseivel és aktívan kapcsolódjon be az eseménybe!

A rendezvényt a Magyar Televízió is műsorára fogja tűzni néhány héten belül. Ezáltal különleges módon tudunk a dicsőítésben és az imában összekapcsolódni. Kérünk benneteket, hogy baráti és családi körökben, ima- és házicsoportokban kapcsolódjatok be aktívan. Hisszük, hogy ennek a kezdeményezésnek rendkívüli jelentősége van a szellemvilágban! Isten lelkét hívjuk segítségül bárhol is élsz szerte a nagyvilágban!

Az esemény az Ez az a nap! és a Magyar Evangéliumi Aliansz együttműködésében kerül megrendezésre.

A találkozás reményében bízva,
Ez az a nap! csapata

https://www.youtube.com/watch?v=dvvftzNXi0o

Plébánia irodai nyitvatartása

Hétfő: -
Kedd: 16:00-17:40
Szerda: -
Csütörtök:  -
Péntek: -

 

Miserend

Kedd: 18:00 óra
Péntek: 18:00 óra
Szombat: 18:30 óra
Vasárnap:  11:00 óra

Elérhetőség

Kozsuch Zsolt Tel.: 06/30/434-9237

Szentmiséket továbbra is a sekrestyében lehet íratni.

Temetéssel kapcsolatos ügyintézés: Konczné Marika 06-30-422-7364
info@kokaiplebania.hu


2243 Kóka, Kossuth Lajos u. 63.

 
© 2024 Kókai Egyházközség honlapja