Napi evangélium
 

HÁLA -KÖSZÖNET – HÁLA - KÖSZÖNET- HÁLA

Az elmúlt hétvége, a XV. Váci Egyházmegyei találkozó óta számtalan köszönő és elismerő sort kapott egyházközségünk. Többek között Püspök atya sorai álljanak itt:Kedves Zalán! Sorra jönnek a visszajelzések. Sokak szerint ez volt az eddigi legnagyszerűbb találkozó. Isten áldjon érte! Imádsággal, szeretettel, Miklós püspök”

A köszönet nem engem illet, hanem minden egyes testvért, akik a szervezésben, lebonyolításban részt vettek, támogattak. Nélkületek ez így, ilyen formában nem valósulhatott volna meg.

Egy éve, amikor ide érkeztem, még nem gondoltam, hogy ilyen nagy találkozó megszervezését is bevállalom a nevetekben, vagy inkább bevállaljuk együtt. Azt gondoltam elég lesz lelki dolgokkal foglalkozni, hitoktatni, jelen lenni, de azóta sok minden megváltozott. J

Istenünk néha olyan utakra vezet, melyen csak ő tudja, miért kell járnunk. Mi együtt jártunk, és járunk ezen az úton. Haladjunk továbbra is így.

Hálatelt szívvel mondom: ISTEN FIZESSEN MEG MINDENKINEK MINDEN SEGÍTSÉGÉRT.

Miklós Zalán

Plébániai kormányzó

 

- Egyházközségünk idén is szervez gyalogos zarándoklatot Máriabesnyőre augusztus 17. szombat – 18. vasárnap. Indulás: 17-én, szombaton reggel 6.00 órakor a plébánia elől.

 Bővebb információt Gregor Józseftől lehet kérni.

 

Gyenes Rafaelné